Hospitaalstraat 23 - 9140 Temse
Tel.: 03 500 04 59
Contacteer ons!
Contact
Grootse kwaliteit

Laat uw industriële roofing plaatsen door Roofworks Agar

Roofworks Agar is gespecialiseerd in het plaatsen van roofing op industriële schaal. Als u zeker wilt zijn van een professionele en vakkundige afwerking, dan kiest u beter voor iemand met ervaring. Laat daarom uw roofing plaatsen in Temse en omstreken door Roofworks Agar. U kunt ons steeds telefonisch of via het contactformulier op deze website bereiken.

Vertrouw op ervaring

Roofworks Agar heeft uitgebreide ervaring in het plaatsen van grootschalige roofingwerken van een paarhonderden tot duizenden vierkante meters. Enkele van onze referenties zijn De Post in Charleroi, Gent en Leuven en een witte roofing van 4000mvoor woonzorgcentrum Lindelo in Lille. Om kwaliteit te garanderen, werken wij uitsluitend met eersteklas merken. Zo kiezen wij bij Roofworks Agar voor de producten van Soprema, wereldleider op vlak van waterdichtingssystemen.

Voor meer informatie

Laat uw industriële roofing plaatsen door Roofworks Agar. Wij garanderen steevast een kwaliteitsvolle afwerking en een correcte prijs voor al uw roofingwerken in Temse en omstreken. Neem contact met ons voor meer informatie. Wij zijn telefonisch en via het contactformulier bereikbaar.

Clikc+