Hospitaalstraat 23 - 9140 Temse
Tel.: 03 500 04 59
Contacteer ons!
Contact
Wees slim met premies

Roofworks Agar helpt u bij uw isolatiepremies

Kies voor een ervaren vakman en laat uw dak onder handen nemen door Roofworks Agar. Wij staan u bij met professioneel advies over isolatiepremies in Temse die op u van toepassing kunnen zijn. Contacteer ons: bel of vul het contactformulier op deze website in. Wij helpen u dan zo snel mogelijk verder.

Spaar geld uit

Uw dak correct isoleren kan u heel wat geld besparen. Slechte isolatie kan namelijk tot 25% warmteverlies veroorzaken in de woning. Dat is iets wat u met de hoge energieprijzen absoluut wilt vermijden. Investeer daarom in een goede dakisolatie. Dankzij de beschikbare subsidies en premies is het mogelijk om die investering op minder dan één jaar terug te verdienen. Bovendien wordt een correcte dakisolatie tegen 2020 zelfs verplicht. Om de juiste premies en subsidies te kiezen, kunt u rekenen op het professionele advies van Roofworks Agar. Zo spaart u heel wat geld uit.

Neem contact op met Roofworks Agar

Voor meer informatie over isolatiepremies kunt u ons steeds contacteren. De ervaren medewerkers van Roofworks Agar in Temse helpen u met plezier verder.

Clikc+